Sturza pricopsește Moldova cu miniștri din fruntea Partidului DA

sturza conferinta

Candidatul virtual al lui Nicolae Timofti paseste cu stangul in noua sa cariera politica. Desi spunea ca nu va face un Cabinet cu oameni compromisi, acesta incearca sa bage in Guvern fruntasii Partidului DA, formatiunea cumparata de la Chirtoaca (agentul GRU) pe banii furati de Topi, presedintele formatiunii fiind finul unui Țop.

Astfel, Slusari va fi la Agricultura, iar Pavlovschi la justitie. In lista lui Sturza este si Machedon, seful de la Starnet, un alt sustinator al platformei.

Inca dupa desemnarea lui Sturza s-a tot sezizat legaturile dintre Sturza-Filat-Topi, apoi despre o stransa legatura cu serviciile secrete rusesti. Sturza a fost agent, Filat tot, iar Chirtoaca, agent GRU, le-a cedat partidul sa duca “misiunea” pana la capat. Topii au intrat in joc in calitate de cofinantatori, mai ales ca unul din ei tot a fost in subordinea serviciilor ruse.

Vedem ca, fara alegeri si fara campanie electorala, Sturza baga louserii PDA in Gov pe usa din dos, fara sapun. Lupta stradala impotriva lui Filat se transforma, datorita amicului acestuia, coleg de privatizare si hotii, intr-o miscare politica chipurile noua, dar cu fete amarate si zbarcite.

Oare aceasta schimbare a fost dorita in strada? Cei 100 de mii, scandata de Nastasi, au cerut formarea unui Guvern cu oameni compromisi si cu responsabilitati fata de unele grupuri criminale? Cu siguranta Nu!

Stiti, acest Sturza vinea sa lupte cu oligarhii, dar vedem ca el de fapt vine sa apere interesele unora dintre amicii sai. Scopul sau principal este preluarea puterii si curatirea probelor din dosar Filat, iar peste cateva luni sa-i absolve de pedeapsa si pe hotii fugiti in Germania, acei doi Țopi.

Imi pare rau ca Sturza vine doar sa salveze fundul unora. A capatat o imagine de mare salvator al Tarii, dar pana la urma intelegem ca este salvatorul banilor furati de Filat si Topi.

Sa nu uitati ca, Filat, un Țop si Sturza au lucrat impreuna in anii ’90. Acum ei reincep jocul lor murdar. Primul pas este preluarea puterii, dupa care vor duce pana la capat planurile lor obscure.

Daca faceti parte din grupul de sustinatori ai lui Sturza, ar trebui sa intelegeti ca el este doar un pion pus in fata, sa bage capul unde trebuie, ca din urma sa vina toti cei care viseaza la putere de multi ani.

Sturza in realitate nu este cel care se recomanda. El este un membru al echipei Filat-Topi-Sturza, iar sustinerea voastra va fi deturnata tot asa cum Filat a deturnat voturile din 2009 pana acum.

sursa: gandrabur.net

You may also like

Comments are closed.

By