Studentul de la ASEM, dat dispărut, a fost găsit beat la niște prieteni // VIDEO

dmitruc

Studentul de la ASEM, dispărut la 18 ianuarie 2016 a fost găsit la 20 ianuarie. Simion Dmitruc, de 21 de ani, din raionul Vulcănești, a fost găsit într-un apartament din Chișinău, băut și într-o stare neadecvată.

Tânărul s-ar fi certat cu părinții săi pentru că nu i-ar fi dat bani de ajuns.

Poliția a oferit informații și despre tânăra de la Universitatea de Medicină și minora din Soroca, la fel, date dispărute.

Cazul minorei din Soroca, dispărută la 22 decembrie 2015.

Inspectoratul de Poliție Soroca întreprinde toate măsurile necesare pentru a depista locul aflării minorei de 11 ani care a fost dată dispărută la data de 22 decembrie 2015.

disparuta.jpg7

În anul 2015, minora respectivă a dispărut de acasă de 18 ori, din propria inițiativă, de fiecare dată poliția a găsit-o și a întors-o acasă. Fata fuge de acasă din cauza relației de conflict cu mătușa sa, în a cărei custodie se afla. Copilul provine dintr-o familie social-vulnerabilă, mama acesteia fiind decăzută din drepturi, fiind dependentă de alcool. Poliția a sesizat organele competente pentru a lua masuri cu privire la comportamentul neadecvat al minorei.

Cazul studentei de la UMF N. Testemițeanu, dispărută la 11 ianuarie 2016.

Studenta Gabriela Pătrașcu a dispărut la 11 ianuarie curent. Deocamdată, poliția nu a dat de urmele fetei. Angajații poliției depun toate eforturile necesare pentru a stabili locul aflării acesteia.

patrascu

Oamenii legii au înaintat câteva versiuni:

1. studenta s-ar afla în una din mănăstirile țării, așa cum aceasta frecventa des lăcașurile sfinte, fiind o persoană foarte credincioasă. In prezent, sunt verificate mănăstirile și schiturile pentru femei din mun. Chișinău și raioanele din preajmă;

2. s-ar fi întâmplat un accident nefericit (moarte accidentală, fie sinucidere). Poliția a depistat precum că fata accesa deseori, în ultima perioadă, pagini web cu modalități de sinucidere;

3. s-ar fi comis o infracțiune în privința persoanei date (răpire, crima, accident rutier, etc.).

În anul 2016 au fost înregistrate 26 de cereri privind dispariția fără urmă a persoanelor, 25 persoane fiind găsite.

UPDATE: 21 ianuarie //
Gabriela Pătrașcu a fost găsită strangulată în pădurea de la Orhei, în apropierea restaurantului „Doi Haiduci”.

You may also like

Comments are closed.

By