Sergiu Mocanu îndeamnă oamenii să NU iasă duminică la proteste

sergiu-mocanu

Liderii Mișcării Populare Antimafie, cunoscuți pentru lupta lor cu sistemul corupt, i-au îndemnat pe cetățeni să nu iasă duminică la proteste, deoarece acestea sunt organizate de forțele proruse, care nu vor bine Republicii Moldova, notează argumentul.info.

„Mă adresez celor care trăiesc cu adevărat valori europene. Mâine stați acasă și nu vă duceți să faceți jocul intereselor rusești în Republica Moldova”, susține, într-o adresare video, Daniela Bodrug, una din liderii Mișcării Antimafie.

Republica Moldova are nevoie de un răgaz, accentuează Bodrug.

„Mâine nu este bătălia noastră. Republica Moldova are nevoie de un răgaz pentru ca oamenii activi din țara asta să se consolideze și să realizeze un plan de combatere a mafiei din structurile de stat și de revenire a Republicii Moldova pe parcursul ei european. Stați acasă și nu faceți jocurile lui Dodon și Usatîi!”, îndeamnă oamenii Daniela Bodrug.

Totodată, ea îi adresează un mesaj special lui Andrei Năstase și familiei acestuia să meargă acolo unde stă ascuns de obicei – în Germania, alături de nașul său Victor Țopa, care, de fapt, controlează Platforma DA, și să nu încurce Republicii Moldova. „Andrei Năstase și familia Năstase să-și facă bagajele și să plece mâine la Frankfurt”, se adresează Daniela Bodrug.

Zilele trecute, și Sergiu Mocanu a transmis un mesaj similar, menționând că protestele din ultimele zile sunt organizate de forțele antieuropene.

„Împărtășim indignarea oamenilor împotriva Mafiei. Suntem alături de cei care protestează fără aplicarea violenței și facem tot ce ne stă în puteri ca instituțiile statului să fie smulse din mâinile Mafiei. În lupta noastră, însă, nu o să ne vedeți niciodată alături de alți dușmani la fel de periculoși ca și Mafia – forțele anti-europene ghidate subversiv de la Moscova prin Dodon și Usatîi. Prietenii noștri sunt la București, Washington și Bruxelles!”, a spus Sergiu Mocanu.

foto: ipn.md

You may also like

Comments are closed.

By