Reprezentanta societății civile atacată verbal de unul din liderii Platformei DA

usatii dodon m1

Unul din liderii Platformei DA Vasile Năstase, fratele altui lider al Platformei Andrei Năstase, care este și finul de cununie al oligarhului Victor Țopa, care finanțează de fapt acest partid, a atacat-o verbal pe cunoscuta reprezentantă a societății civile Ecaterina Mardarovici în direct la postul public de televiziune, doar pentru că aceasta a spus că neavând probe contrarii are încredere în integritatea premierului Pavel Filip, notează Hotnews.md.

Vasile Năstase s-a arătat deranjat de faptul că la Moldova 1 sunt invitate persoane care au alte viziuni decât ale sale și a cerut să fie invitați reprezentanții Platformei. ”Nu a societății civile angajate gen Ecaterina Mardarovici și alții care lustruiesc imaginea PDM. Ea a vorbit și cu Filip și a spus că e cea mai bună candidatură pe care putea să o găsească oligarhia criminală. A vorbit societatea civilă angajată”, a declarat Năstase.

Moderatorul emisiunii a solicitat o replică la telefon a Ecaterinei Mardarovici care a menționat că nu poate să nu aibă încredere în Pavel Filip atâta timp cât nu există probe care i-ar demonstra vinovăția. ”Am învățat să nu fiu ceea ce nu sunt. Nu sunt judecător și din moment ce nu avem o decizie a instanței de judecată nu putem să-l condamnăm pe om. În moment ce se va face dovada acestor acuzații, voi fi și eu printre cei care vor cere demisia. Pun principiul nevinovăției în față Nu a apărut nici un document care să dovedească vinovăția sa”.

Mai mult, Mardarovici a amintit că Pavel Filip a declarat în fața societății civile că nu este în conflict cu legea. ”Am spus că este un om integru în baza informației pe care o am astăzi”, a declarat Mardarovici, adăugând că nu se supără pe Vasile Năstase pentru că îl cunoaște.

You may also like

Comments are closed.

By