Renato Usatîi și Platforma DA pregătesc o LOVITURĂ de STAT! DOVEZI

1 (2)

Un e-mail cu un asemenea titlu a fost distribuit presei cu puțin timp în urmă. Acesta conține un video, o înregistrare audio și mai multe poze. Din acestea se vede cum o persoană care pare a fi Anatol Macovei, liderul combatanților care susțin Partidul DA, se salută cu oamenii lui Renato Usatîi și intră împreună cu Renato Usatîi pe poarta sediului acestuia de pe strada București, trecând pe lângă Toyota Land Cruiser cu numerele de înmatriculare KRU 01 – care îi aparține lui Usatîi.

1 (1)

1 (2)

1 (3)

1 (4)

1 (5)

1 (6)

Din înregistrarea audio trimisă presei putem auzi vocea lui Macovei care spune: Am grăit cu Renato Usatîi o zis că el o să-ți dea Ruble.

 

Amintim că Partidul DA, condus de Andrei Năstase, finul de cununie al controversatului om de afaceri Victor Țopa este susținut de o parte dintre combatanți. Aceștia au provocat violențe la unul dintre protestele DA. Întâlnirea liderului combatanților cu Renato Usatîi, un fidel politician prorus care e susținut de prorușii din Republica Moldova, dar și organizarea în colaborare deplină a mitingurilor care au loc astăzi la Chișinău ridică serioase semne de întrebare vizavi de intențiile acestora.

În același context, presa de la București, făcând trimitere la experți internaționali, a tirajat informații despre o posibilă lovitură de stat care s-ar pregăti de către serviciile secrete rusești în Republica Moldova.

You may also like

Comments are closed.

By