Protestul de la Memorial pentru susținerea Guvernului Filip se ANULEAZĂ

guvern filip.jpg8

Mitingul de amploare de la Complexul Memorial ETERNITATE se anulează, pentru a evita orice risc de infiltrare a provocatorilor și de producere a violențelor în timpul evenimentului.

Asociația Obștească GARLEM le transmite pe această cale tuturor cetățenilor, care intenționau să participe la acest miting de susținere, ”să rămână acasă, alături de familii, chiar dacă își doresc să se exprime în mod public pentru susținerea parcursului european, a stabilității și a noului Guvern”.

“Noi nu dorim să contribuim în nici un fel la o eventuală escaladare a violențelor din stradă. Preferăm să anulăm organizarea mitingului de amploare pentru stabilitate, pentru a nu da nici o ocazie provocatorilor să genereze dezordine sau haos, în timpul manifestației noastre pașnice”, a declarat reprezentantul Asociației Obștești GARLEM.

Amintim că inițial manifestanții urmau să pornească de la Complexul Comercial Megapolis Mall din sectorul Ciocana, iar ulterior GARLEM a anunțat că va avea loc la Complexul Memorial Eternitate.

You may also like

Comments are closed.

By