Procuratura: Administratorii localului ”La Soacra” din Piața Centrală riscă arest preventiv

explozie piata centrala.jpgp

Procuratura municipiului Chişinău le va înainta astăzi învinuirea administratorilor localului din Piața Centrală în care s-a produs o explozie. În urma deflagrației, 17 persoane au fost rănite.

Administratorii, soţ şi soţie, sunt învinuiţi de încălcarea regulilor de protecţie a muncii (art.183 Cod penal) şi vătămarea gravă a integrităţii corporale, cauzată din imprudenţă (art.157 CP).

Procurorii au depus demers prin care solicită mandate de arestare pe numele învinuiţilor pe o durată de 30 de zile. Demersul va fi examinat astăzi, ora 11:00, la Judecătoria sect.Centru.

Procurorul interimar al mun.Chişinău, Igor Popa, a dispus crearea unui grup mixt de urmărire penală care va investiga obiectiv şi operativ toate circumstanţele cazului.

Amintim că explozia a avut loc pe 9 ianuarie în cafeneaua ”La soacra”, aflată pe teritoriul Pieței Centrale din capitală. Deflagrația s-a produs din cauza scurgerii de gaze de la o butelie din bucătărie.

explozie piata centrala.jpg4

explozie piata centrala

La moment, trei femei au fost transferate pentru tratament la București. Una dintre paciente se află în stare foarte gravă.

You may also like

Comments are closed.

By