Premierul desemnat, Pavel Filip a început consultările cu fracțiunile parlamentare

filip

Premierul desemnat, Pavel Filip a început consultările cu fracțiunile parlamentare. În dimineața zilei, a avut loc întrevederea cu deputații din Platforma Social-Democrată pentru Moldova, iar ulterior cu cei din Partidul Liberal. Pe parcursul zilei, Pavel Filip urmează să poarte consultări cu membrii fracțiunii PD, dar și cu cei 7 deputați din PLDM, care au participat la formarea majorității parlamentare.

Urmăriți mai jos declarațiile după consultările prim-ministrului desemnat cu deputații din Platforma Social-Democrată pentru Moldova:

”Am discutat în detalii proiectul programului de guvernare. S-au creat patru grupuri de lucru. Reprezentanții Platformei Social-Democrate pentru Moldova ne-am divizat în grupuri de lucru, începem să perfectăm programul și în câteva zile să-l definitivăm. După masă vom avea întâlniri comune cu deputații din majoritatea parlamentară, poate până la noapte va fi definitivat programul”, a declarat Violeta Ivanov.

”De la ora 14.00, grupurile de lucru vor prelua propunerile de la fracțiunile parlamentare și la final vor fi integrate într-un program de guvernare… Sperăm să avem cele 55 de voturi exprimate în scrisoarea președintelui RM… Voi purta discuții cu toate fracțiunile din Parlament, cu cei care vor accepta… Se muncește asupra programului de guvernare și, în paralel, asupra componenței Cabinetului de miniștri. Vrem să se întâmple mai repede ca până la sfârșitul săptămânii să venim în Parlament pentru a solicita votul de încredere”, a spus Filip.

Declarațiile lui Ion Balan după consultările prim-ministrului desemnat, Pavel Filip, cu cei 7 deputați din fracțiunea Partidului Liberal Democrat din Moldova:

Declarațiile Valentinei Buliga după consultările prim-ministrului desemnat, Pavel Filip, cu fracțiunea Partidului Democrat din Moldova:

Declarațiile lui Pavel Filip după consultările cu fracțiunile parlamentare:

You may also like

Comments are closed.

By