PLDM fierbe! Vicepreședintele TLDM distruge mitul: „Filat cu Angela Gonța mai au tupeu? După miliardele furate?”

pldm chibrite

Vicepreşedintele Tineretului Liberal Democrat din Moldova (TLDM), Vitalie Florea, a plasat pe pagina sa de facebook un comentariu devastator în contextul deciziei luate de colegii de partid care au decis să constituie majoritatea parlamentară. Acesta susține că decizia nu a fost nimic altceva decât rezultatul  acțiunilor liderului Vlad Filat, care se află acum în penitenciarul 13:
Screen Shot 2016-01-13 at 10.00.16 AM

Dupa formarea grupului de 7 deputati din randurile PLDM care au decis sa sustina formarea guvernului impreuna cu PD, PL si 14 deputati fosti comunisti au aparut o serie de reactii, mai mult bazate pe emotii si mai putin pe rationament.

Sa incep cu mesajele de dezamagire din partea oamenilor care ii cunosc pe MS si GM. Spuneti-mi va rog de ce anume sunteti dezamagiti? Ce cauza a mai ramas in PLDM pentru care se merita de luptat? Cine sunt liderii in care mai poti avea incredere pentru ai urma? Numiti macar unul. Doua luni conducerea PLDM umbla cu mis-misuri de genul ba vrem la guvernare, ba vrem in opozitie, inaintand conditii irelevante situatiei. Populatia crede ca motivul este lupta cu PD, dar de fapt in spate stau niste intelegeri strict personale ale unor lideri de partid cu Sturza, cu scopul de a provoca alegeri anticipate. Ce cred despre Sturza am scris anterior. Alti membri, care la fel pledeaza pentru a sta in opozitie deja au scris cerere de aderare la partidul creat de Maia Sandu. Deci e vorba de interese personale. Apropo, la negocieri cu PLDM, Sturza fiind intrebat care e viitorul PLDM-ului, a evitat sa raspunda la intrebare, dand de inteles clar ca scopul este folosirea resurselor partidului pentru a ajunge la putere, apoi urmand kidosul in stilul lui Filat.

Am ajuns si la Filat.
Membrii organizatiei de tineret stiu cat s-a muncit pentru partid. Si toata munca a fost bazata pe voluntariat. VOLUNTARIAT! Voi stiti cum organizam noi discoteci in campania electorala? Caz real. Doua cluburi de noapte, Buzz Time si Studio. 800 de invitati. Asigurata bere, cadouri, program distractiv. Buget…. 10.000 lei! Sau era nevoie de panglica tricolor pe care, colindand magazine, alegeam sa fie cat mai ieftina deoarece nu ne incadram in buget, 100 lei economisiti avand importanta. In acelasi timp, Olga Roman beneficia de Porshe, apartament, si 4 clipuri. Si asa a fost toti 8 ani. Iar feciorul lui Filat poarta curea de 3500 euro, se odihneste in cele mai luxoase statiuni, distrandu-se cu sampanie de 500 dolari. Tinerii au fost folositi in cel mai cinic mod. Dupa accederea la guvernare George Mocanu abia dupa 8 luni a fost numit in functia de Sef al Directiei Administratie Publica Locala in cadrul Cancelariei de Stat. Mihaela Spataru nu a primit nici o functie. De restul tinerilor nici nu mai vorbesc, de parca ei nici nu existau. In acelasi timp, au inceput sa apara ca din senin persoane, ulterior numite in functii de ministri, viceministri, sefi de agentii, care nu au muncit o zi la partid. De aceea, faptul ca George si Mihaela au devenit deputati e o remunerare destul de modesta daca este sa privim cum a fost remunerata organizatia de tineret per general. Voi stiti ca TLDM nu a avut timp de opt ani buget? Macar 1000 euro pe luna. Organizatie care putea aduna 4000 tineri la mitinguri. Si acum Filat cu Angela Gonta au tupeul sa-i acuze de decizie? Dupa miliardele furate? Dupa 20 milioane aduse de Shor? Dupa casa de 2.000.000 euro, in care Angela traieste? Dupa toate porcariile comise de sotiune, care sta la puscarie?!

Poate cineva a uitat ca conducerea PLDM timp de 6 ani a mers la brat cu PD-ul, creand aliante, partajind functii in stat, impartind sferele de influenta, domenii de afaceri etc. Datorita „meritului” unor membri PLDM care au rupt tot ce au putut s-a ajuns la situatia cand PSRM si Partidul Nostru au sanse reale sa preia guvernarea in Republica Moldova, aducandu-ne in bratele Rusiei, in mocirla asta de „ruskii mir”, clar exteriorizata in Crimea, Donbas si Lugansk.
Deaceea scopul strategic este evitarea alegerilor anticipate si investirea guvernului, pentru asigurarea stabilitatii in Moldova. O decizie grea, imperfecta, insa alternativa suna mult mai strasnic.

Ca rezumat vreau sa va indemn sa dati la o parte emotiile si sa priviti lucrurile din punct de vedere rational. Si sa aruncati nafig televizoarele din casa.

You may also like

Comments are closed.

By