PERIPEȚII de Crăciun! Un bărbat a fost aruncat din mașină fără haine și desculț

iarna barbat

Întâmplarea a avut loc pe 7 ianuarie, în seara de Crăciun pe stil vechi. La Dispeceratul Nord a parvenit informaţia potrivit căreia pe traseul din satul Viişoara spre Duşmanii, raionul Glodeni se deplasează o persoană dezbrăcată şi solicită ajutorul poliţiei.

Oamenii legii l-au găsit pe bărbat în jurul orei 21:20. Aceștia i-au acordat primul ajutor, i-au oferit ceai şi o plapumă pentru a se încălzi. Bărbatul le-a spus poliţiştilor că are 40 de ani şi este locuitor al satului Duşmanii. Acesta a declarat că împreună cu rudele sale s-a pornit spre municipiul Chişinău cu un automobil, proprietarul căruia este verişorului său.

Pe drum între ei s-a iscat o ceartă. La un moment dat, verişorul său a oprit maşina, dîndu-l afară din automobil fără îmbrăcăminte şi încălţăminte, după care peste 10 minute, a revenit şi i-a aruncat haina şi cizmele, lăsându-l pe drum. Victima a încercat să se întoarcă acasă, însă a simţit că îngheaţă. Atunci a decis să solicite ajutor la numărul de urgență 112. Bărbatul a fost transportat la Inspectoratul de Poliție Glodeni, pentru soluţionarea cazului.

Un alt incident a avut loc în aceeași seară, pe traseul Chişinău-Ungheni. La intrare în oraşul Călăraşi, a fost observat un bărbat care dormea în zăpadă, pe partea carosabilă. Omul era practic inconştient când a fost găsit de poliţişti şi prezenta semne de hipotermie. În plus, acesta era în stare avansată de ebrietate.

Bărbatul a fost transportat la Inspectoratul de Poliție Călăraşi pentru a-i acorda ajutor şi pentru a-i stabili identitatea.

You may also like

Comments are closed.

By