Natașa, oaie rătăcită, te iubesc!

cordon parlament.jpg0

De fiecare când am publicat informații și dezvăluiri despre Platformă, BEM, PLDM și tot felul de Petrenci, Natașe și Țopi am fost luat în furci de către lideraștii de opinie publică. Am fost de fiecare dată numit ori slugă a lui Plahotniuc, ori sconcs, ori omul lui Renato, ori zoiniță, ori pur și simplu înjurat ca la ușa cortului.

Unii o făceau pentru că asta le este meseria – să lustruiască imaginea celor care îi plătesc, iar alții pentru că sunt bolnavi, infestați de propaganda Natașelor. O a treia categorie a celor care mi-au sărit în cap sunt disperații. Lor pur și simplu nu le venea să creadă că așa ceva se poate întâmpla, iar politicienii în care și-au pus ei atâta speranță pur și simplu își șterg picioarele de ei.

Nu m-am supărat nici o clipă pe acești oameni, or concluzia la care am ajuns mult mai înainte este că fără Natașe și brigăzile de zombie – victime propagandistice – meseria de jurnalist nu ar avea nici un farmec. Or, cei ce fac dezvăluri și publică știri o fac nu pentru acei care sunt de acord cu ei și cunosc cum stau lucrurile în realitate, ci pentru a recupera oile rătăcite. Ați citit bilblia, nu?

Vreau să împrospătez puțin memoria celor care acum stau și vorbesc pe la colțuri despre cât de potlogari sunt cei din Platforma-Partid pentru că le-au dăruit spiritul protestatar lui Dodon și Usatîi, mai ales că se declarau anterior proeuropeni.

Acum, când Renato Usatîi și Igor Dodon sunt parteneri de afaceri electorale cu Năstașii și Dolganiucii, vreau neapărat să îi fac să-și aducă aminte cum eram înjurat de plastelina manipulată pentru că publicam informații despre întâlnirile lui Năstase cu Petrenco. Vreau să-i fac să-și aducă aminte ce ziceau atunci când le spuneam că banda care urlă în piață nu e nimic altceva decât o gașcă controlată de ȚOPI – hoți moldoveni gata să lingă și papucii lui Stalin numai să poată să-și rezolve problemele. Vreau să-și aducă aminte despre cum făceau spume la gură atunci când le aduceam dovezi despre deturnarea protestelor și despre lipsa de spirit românesc în acțiunile lor de mancurți.

Vreau să-și aducă aminte ce scriam despre BEM, despre Filat, despe miliard, despre sprijinirea platformei de către PLDM. Vreau să le aduc aminte și despre faptul că orice dezvăluire făcută a avut până la urmă o confirmare. Nimic mai mult.

Un doar am a vă spune: totul abia începe! Fiți atenți să nu pierdeți momentul în care nu veți mai avea ce pierde. El este foarte aproape.

Da, era cât pe ce să uit. Natașelor, oi rătăcite, vă iubesc. Fără voi, munca mea nu ar avea nici un farmec.

Până una alta puteți urmări încă o dată acest filmuleț publicat cu ceva timp în urmă:

Gabriel Călin

You may also like

Comments are closed.

By