Năstase trece la amenințări deschise la adresa poliției

vasile nastase

Protestatarii din centrul Chișinăului au trecut la amenințări deschise de partea poliției și o îndeamnă să nu-și îndeplinească obligațiunile de serviciu.

Unul din liderii Partidului Demnitate și Adevăr, Vasile Năstase a amenințat că dacă poliția nu va trece de partea protestatarilor, dacă ajung ei la putere, va fi concediată. ”Se strigă poliția e cu noi. Trebuie să demonstreze că e cu noi. În caz contrar noi vom concedia această poliție și noi vom fi în locul ei și al procuraturii și al CNA și al deputaților”, a declarat Năstase.

Mai mult, Năstase a ținut chiar să-i înjosească pe polițiști și să folosească cuvinte murdare la adresa acestora de la tribuna din PMAN. ”Astăzi în RM se întâmplă un lucru uimitor – astăzi își exercită suveranitatea de unul singur. Și asta trebuie să înțeleagă bolfoșii de la poliție. (…) Voi parșivilor sunteți gloată”, a spus Năstase.

El însă nu a explicat ce pretenții are față de poliție și cum ar trebui aceasta să treacă deschis de partea manifestanților. Amintim că în timpul violențelor de miercuri poliția nu a folosit echipamentele din dotare împotriva manifestanților violenți.

În plus, declarațiile lui Năstase seamănă izbitor de mult cu cele ale lui Renato Usatîi acum 10 zile, care le promitea adepților care îl vor urma la proteste funcții în stat, de la polițist la cele de miniștri.

You may also like

Comments are closed.

By