Fuziune DA și Partidul lui Usatîi

DA1-520x330

Protestatarii proruși conduși de Renato Usatâi au intrat în Piața Marii Adunări Naționale, unde au fost întâmpinați cu aplauze de manifestanții proeuropeni ai Platformei Demnitate și Adevăr.

„Usatâi a intrat în PMAN cu toți protestatarii. Platforma DA aplaudă! Asta e fraților! Ați protestat pentru Usatâi! Asta e Platforma voastră! Ura!”, scrie blogerul Corneliu Gandrabur.

Unirea celor două forțe a fost pregătită din timp. Zilele trecute Andrei Năstase și Renato Usatâi au declarat că vor organiza proteste, sugerând că ar putea ajunge și la violențe. Sâmbătă, unul din liderii Platformei Alex Cozer chema la unirea forțelor Platformei, socialiștilor și a lui Usatâi.

În scurt timp a fost difuzat un set de fotografii și video unde Renato Usatâi apare pe o stradă din centrul Chișinăului alături de un grup de bărbați, printre care și vetrerani, participanți activi ai protestelor Platformei DA. Autorii filmulețului și pozelor susțin că cele două tabere pun la cale o lovitură de stta. De fapt, Renato Usatîi a promis în cadrul unei emisiuni TV „uciganie moldovenească”.

sursa: evenimentul.md

You may also like

Comments are closed.

By