Fost viceministru de Externe confuz: Platforma DA este mișcare civică sau partid politic?

groza

Fostul viceministru al Afacerilor Externe, Iulian Groza se arată nedumerit față de politica și aspirațiile Platformei DA.

”… nu mai înțeleg nimic … se seamănă foarte multă confuzie și se întorc cu josul în sus mai multe lucruri… Platforma DA este mișcare civică sau este și partid politic? Forumul Civic este civic sau politic?… de participă și reprezentații forțelor politice… Societatea civilă moldovenească include sau nu partidele politice?… cel puțin așa crede dl Dolganiuc …”, a scris Groza pe pagina sa de Facebook.

Iulian Groza mai menționează că ”planul de discreditare a mișcării civice și în general a protestului cetățeanului simplu împotriva mizeriei din țară continuă”.

Ex-ministrul de Externe mai spune că s-a răzgândit să participe la Forumul Civic care urmează să aibă loc vineri, 29 ianuarie.

”Năstase se așteaptă ca mâine la Forumul Civic să vină elita moldovenească… deși intenționam să merg în calitate de expert ‪#‎IPRE‬, m-am răzgândit… nu mă pot ridica la înălțimea elitei lui Năstase, Usatîi și Dodon, nici nu aspir la asta de altfel …”, a adăugat Groza.

You may also like

Comments are closed.

By