Efectele pentru POPOR ale protestelor DA și prorușilor! Mai mulți bugetari vor avea întârzieri la salarii

troleibuz moldova.org

Mai mulți bugetari vor avea întârzieri la salarii din cauza unei găuri în buget produsă de protestele din centrul capitalei.

Regia Transport Electric Chişinău a anunțat că înregistrează pierderi din cauza redirecţionării mai multor rute de troleibuz, ca urmare a acţiunilor de protest, desfăşurate în ultima perioadă în capitală. Anunţul a fost făcut de către şeful RTEC, Gheorghe Morgoci, în cadrul şedinţei operative de la Primărie.

Gheorghe Morgoci a declarat că redirecţionarea unor rute de troleibuz, din cauza protestelor din capitală, a generat pierderi de circa 20 % din venituri.

Astfel, în luna ianuarie curent, veniturile întreprinderii au constituit cu un milion de lei mai puţin, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Şeful RTEC a mai precizat că, din cauza scăderii veniturilor, vor fi restanţe la achitarea salariilor angajaţilor, precum şi la alte plăţi.

Cel mai recent protest de amploare a avut loc duminică, 24 ianuarie, în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Ulterior, manifestanţii au mărşăluit pe bulevardul Ştefan cel Mare, iar apoi pe Calea Ieşilor. Protestatarii s-au deplasat în marş până la intrarea în capitală dinspre Şoseaua Balcani, unde au blocat circulaţia. În aceste condiţii, multe rute de troleibuz au fost redirecţionate şi şi-au schimbat traseul.

sursa: timpul.md/ foto: moldova.org

You may also like

Comments are closed.

By