DONBASUL e cu noi! Separatiștii transmit LIVE protestele lui Hadârcă, Barbăroșie și Nantoi

proteste

Marii analiști și politicieni pro-europeni ca Arcadie Barbăroșie, Oazu Nantoi, Ion Hadârcă au fost vedete duminică, în direct la postul de televiziune al separatiștilor din Donbas. Nu este foarte sigur de ce televiziunea separatiștilor din Estul Ucrainei a ales să transmită timp de câteva ore un miting de la Chișinău, care în cea mai mare parte s-a desfășurat în limba română, dar cel mai probabil acest lucru confirmă informațiile apărute în ultimul timp că Dodon și Usatîi s-au asigurat că Rusia îi va sprijini, inclusiv ”militar” astfel că se aștepta ca sute de separatiști din Estul Ucrainei să vină la Chișinău pentru a provoca violențe.

Cel mai trist este însă că în capcană, pe lângă mai mulți adepți ai Partidului DA, au căzut și personalități apreciate în societatea moldovenească precum Barbăroșie, Nantoi, dar chiar și același Hadârcă, oameni care au promovat până acum de la toate tribunele necesitatea reformelor și a continuării parcursului european al Republicii Moldova.

Felicitări domnilor analiști și politicieni ”pro-europeni”, ați ajuns în direct la televiziunea separatistă din Donbas, probabil însuși Putin v-a urmărit cu atenție, în special pe Oazu Nantoi, cel care se declara un dușman înflăcărat al politicii Kremlinului și al separatismului. A mai rămas că mâine-poimâine Nantoi să fie invitat și la TV PMR să susțină politica lui Șevciuk.

De ceva timp se știa că oligarhul Victor Țopa, care finanțează partidul condus de finul său Andrei Năstase a bătut palma cu Dodon și Usatîi. Se știa de câteva zile și planul Moscovei ca să-și trimită mercenarii din Donbas pentru câteva zile la Chișinău să facă aici ce au făcut și în Estul Ucrainei. Probabil televiziunea din Donbas a transmis manifestația de la Chișinău ca să-și vadă ”eroii”. Dar ce scop o fi urmărit Nantoi, Barbăroșie și Hadârcă? Există oare vreo legătură cu ”rublele” promise de Usatîi?

sursa: Politics.MD
Foto: facebook/Sveatoslav Mihalache

You may also like

Comments are closed.

By