Cei 7 deputați PLDM, fermi pe poziții: Streleț e frustrat! Să nu ne dicteze!

strelet

Șapte deputați PLDM care fac parte din noua majoritate parlamentară susțin că nu-și vor retrage semnăturile de pe declarația de constituire și că vor vota pentru Guvernul Filip indiferent de faptul că Valeriu Streleț îi amenință cu excluderea din partid, scrie Deschide.md

”Valeriu Streleț este încă profund frustrat de faptul că nu are mandat de deputat, nu este prim-ministru, și noi il suspectăm că el incearcă să folosească partidul în scopuri personale și chiar să-l distrugă”, a declarat pentru Deschide.MD, deputatul Ion Balan precizând că vorbește în numele a șapte colegi de-ai săi.

Vom aminti că o reacție la fel de dură a avut și parlamentarul Vladimir Hotineanu care se regăsește în lista celor șapte deputați din noua majoritate. „Streleț să nu-mi dicteze ce să fac”, a declarat deputatul pentru Pro TV.

Valeriu Streleț a declarat astăzi după ședința Consiliului Politic Național al PLDM că partidul le-a cerut deputaților care au semnat constituirea noii majorități parlamentare să-și retragă semnătura, în caz contrar vor fi excluși din partid. Or decizia a fost luată la limită de voturi (73 din 134 prezenți în sală), o altă jumătate de partid susținându-i pe cei care au decis să voteze viitorul Guvern.

SURSA: Deschide.md

You may also like

Comments are closed.

By