Câțiva membri ai Platformei DA s-au luat la bătaie într-un bar // VIDEO

da777

Mai mulți membri ai Platformei DA s-au luat la bătaie într-un local din capitală după protestele din 20 ianuarie care au avut loc la Parlament. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Incidentul a avut loc, acum o săptămână, într-un bar, situat în apropiere de Piața Marii Adunări Naţionale din Chișinău. Un grup din Platforma DA, printre care şi generalul Anton Gămurari, s-au luat la pumni cu angajații localului pe motiv că nu ar fi achitat nota de plată pentru băutura consumată.

Generalul Anton Gămurari a recunoscut că a fost în bar şi că a consumat alcool, dar spune că nu a fost implicat în scandal.

„Faţă de mine colegii aceştia doi care au venit şi când aţi văzut păhăruţele astea, faţă de mine au achitat sticla aceea de votcă. Dar o sticlă la şapte persoane, dă-o naibii, e un fleac”, a declarat generalul pentru Publika TV.

Unul dintre cei care n-au vrut să achite nota de plată este şi Andrei Eremia, surprins în timpul protestelor din 20 ianuarie 2016. În același timp, într-un alt filmuleț, mai apar și alte persoane violente care au rupt cordonul de polițiști și au devastat ușa clădirii Parlamentului. Unii din ei par foarte apropiaţi de organizatorii manifestațiilor și pot fi văzuți în poze alături de liderii Platformei DA. Un alt tânăr, care îndeamnă mulţimea să rupă cordonul poliţiştilor, apare în mai multe fotografii alături de liderul Partidul Nostru, Renato Usatîi.

You may also like

Comments are closed.

By