Alertă falsă cu BOMBĂ la McDonalds din Centru // VIDEO

mcd

Poliția a fost alertată la 27 ianuarie curent în jurul orelor 01.00. Un individ anunța că în incinta restaurantului McDonalds din centrul capitalei a fost amplasat un obiect explozibil.

La fața locului s-au deplasat toate serviciile specializate ale Poliţiei, au încercuit zona şi au evacuat toţi angajaţii restaurantului şi persoanele care se aflau la acel moment în incintă. În urma verificărilor, forţele de ordine n-au depistat nici un dispozitiv cu explozibil sau ceva suspect.

În urma măsurilor speciale întreprinse de către ofiţerii de investigaţii, la 28 ianuarie, a fost reţinut suspectul. Acesta s-a dovedit a fi un tînăr în vârstă de 26 ani, locuitor a capitalei.

El a declarat că în momentul când a sunat la poliție era prost dispus.

”Eram în stare emoțională negativă. N-am avut niciun motiv concret. Pur și simplu, am sunat. Foarte tare îmi pare rău. După asta, am vrut să mă predau, dar n-am avut curajul pentru că m-au sunat de la poliție să vin la McDonalds. Am venit azi”, a declarat tânărul.

Actualmente este audiat de organul de urmărire penală al IP Centru al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, în vederea constatării tuturor circumstanţelor.

Conform legislaţiei în vigoare, individul riscă să fie sancţionat pentru comunicarea mincinoasă cu bună-şiinţă despre actul de terorism, care prevede amendă în mărime de la 4 000 la 10 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 2 ani.

You may also like

Comments are closed.

By