Spectacole gratuite pentru copii la Orhei

_MG_0752

La Orhei au început spectacolele gratuite pentru copii, oferite de sărbători de Primăria orașului împreună cu organizatorii Târgului de Crăciun. Prima reprezentație a avut loc duminică, la palatul „A.Suruceanu”, cu sala plină de spectatori.

_MG_0696

_MG_0660(1)

Peste 700 de copii și părinți au venit să vadă “Cenușăreasa”, jucată de trupa teatrului Luceafărul. Publicul a fost încântat de spectacol și i-a scăldat pe actori în aplauze.

_MG_0665

Mulți copii au recunoscut că pentru prima oară au fost la un spectacol și că abia așteaptă să vadă și celelalte reprezentații. Părinții, la rândul lor, au fost bucuroși că în Orhei se organizează asemenea evenimente culturale pentru pici, mai ales cu acces gratuit.

_MG_0781

Programul include în total 5 spectacole și show-ri pentru copii, care vor avea loc pe parcursul vacanței de iarnă la Palatul de cultură. Toate reprezentațiile sunt cu intrare liberă. Pe lângă spectacole, picii sunt așteptați zilnic, la distracții pe terenul de joc, deschis tot la palatul A. Suruceanu, în hol. Terenul de joc, la fel, este cu acces gratuit. Primăria Orhei a decis astfel să-i felicite pe micuții orășeni cu ocazia sărbătorilor de iarnă, notează orhei.md.

You may also like

Comments are closed.

By