S-au găsit persoanele care au spart 26 de automobile la Botanica // VIDEO

foto_37

Poliția a dat de urmele persoanelor care au spart 26 de automobile, parcate pe strada Zelinschi şi bulevardul Dacia, de la Botanica. Este vorba de trei locuitori ai capitalei, cu vârstele cuprinse între 21 şi respectiv 28 ani, anterior judecaţi. Tinerii ar fi adus prejudicii materiale proprietarilor de automobile în sumă de aproximativ 100 000 lei. La reţinerea suspecţilor a fost solicitată şi intervenţia angajaţilor Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială ”Fulger” din cadrul IGP.

În urma percheziţiilor care au avut loc la domiciliile lor, poliţiştii au depistat hainele în care indivizii ar fi fost îmbrăcaţi, atunci când au pătruns în automobile prin deteriorarea geamurilor laterale, precum şi bunuri materiale care ar fi fost furate. Bănuiţii deocamdată nu-şi recunosc vinovăţia, însă poliţiştii au acumulat deja probe concludente ce demonstrează implicarea acestora la spargerea automobilelor. Aceştia ar fi furat bunuri materiale doar din trei automobile, iar restul au fost doar deteriorate.

Astfel a fost dispusă iniţierea mai multor cauze penale, în cadrul cărora poliţiştii acumulează şi alte probe în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor. Conform legislaţiei penale în vigoare, bănuiţii riscă închisoare de la 2 pînă la 6 ani. Totodată sunt demarate acţiuni speciale de investigaţii în vederea stabilirii complicităţii acestora şi în alte cazuri similare.

Amintim că incidentul a avut loc acum o săptămână.

2866901

2866911

2866941

sursa foto: igp.gov.md, protv.md

You may also like

Comments are closed.

By