Reşetnicov nu are de gând să discute cu Sturza

resetnicov

Artur Reșetnicov, unul din cei 14 deputați care au părăsit PCRM-ul, a declarat că nu vor participa la discuții cu Ion Sturza, candidatul desemnat de către șeful statului la funcția de premier. Totodată, Reșetnicov a dat de înțeles că Platforma Social-Democratică nu-l va vota pe Sturza.

„Nicolae Timofti, prin această desemnare, agravează criza politică, ne-a apropiat şi mai mult de alegeri anticipate. Este o pierdere de timp. Cui sunt convenabile aceste alegeri, este cunoscut. Dar anticipatele sunt periculoase pentru ţară. În primul rând, nu avem guvern, există riscul întârzierilor la pensii şi salarii. Şi pe plan extern situaţia nu este mai favorabilă. Este clar că această desemnare s-a făcut prin întuneric. Noi avem nevoie de un premier puternic, dar nu d o persoană a cărui nume se asociază cu sfârşitul anilor 90”, a declarat Reșetnicov la emisiunea ”Fabrika”.

Fostul comunist a mai spus că membrii PSD vor discuta cu celelalte partide și că sunt gata să voteze cabinetul de miniștri: „Să nu ne înţelegeţi greşit. Nu ne-am pus scopul să participăm la guvernare, dar să depăşim criza”, a precizat deputatul.

You may also like

Comments are closed.

By