Premieră la Orhei! Va fi organizat cel mai frumos Târg de Crăciun

tirg orhei

În acest an, la Orhei este organizat primul Târg de Crăciun, care se va desfășura în perioada 22 decembrie – 10 ianuarie, în piața Vasile Lupu.

Târgul va avea loc lângă Pomul de Crăciun, înalt de 24 de metri, notează orhei.md. Comercianții și meșterii artizani vor pune în vânzare suveniruri, decorațiuni și daruri de Crăciun. În zona gastronomică vor fi expuse bucate și băuturi tradiționale cu gust de sărbătoare. Seară de seară, copiii îl vor putea vizita pe Moș Crăciun în căsuța lui magică, iar până la sosirea Moșului ajutorii lui vor organiza ateliere de creație pentru pici.

Vizitatorii târgului vor avea parte de multe surprize și distracții. În scena care va fi instalată în piața Vasile Lupu vor avea loc concerte cu cei mai cunoscuți artiști, ansambluri de dans, formații folclorice și DJ.

Și asta nu e tot! În piața Vasile Lupu va fi amenajat un patinoar. Terenul de gheață va fi lansat chiar în ziua deschiderii Târgului de Crăciun – 22 decembrie, ora 17.00.

Primul Târg de Craciun din Orhei este un proiect comun al Primăriei orașului Orhei și al Consiliului raional Orhei. Proiectul este realizat la inițiativa primarului orașului, Ilan Șor cu susținerea Asociației obștești „Pentru Orhei”.

Mai multe informații găsiți pe pagina oficială a Târgului de Craciun din Orhei: www.craciunorhei.md și pehttps://www.facebook.com/craciun.orhei
.

You may also like

Comments are closed.

By