Liderul PD îl ia peste picior pe fostul premier Sturza

img_1941761_thumbs_600x440_2949911

Președintele PDM, Marian Lupu îi răspunde fostului premier Ion Sturza, care recent l-a invitat să participe la o dezbatere publică în privinţa lui Vlad Plahotniuc la funcția de prim-ministru. Deputatul a declarat că prin astfel de mesaje populiste, Sturza caută metode care i-ar mai atrage atenţia, iar Lupu nu ar avea niciun interes să-i facă PR unui domn “care s-a săturat deja să stea pe la mare, tolănit şi să scrie pe Facebook”.

“Nu sunt cel care să se joace în asemenea jocuri. Nu am niciun interes nici să-i fac PR nici să nu-i fac PR. Îmi am problemele mele, credeţi-mă. Şi mie îmi pare că aceste probleme şi aceste lucruri sunt mult mai importante decât a fi, haideţi spune aşa, un puzzle în tabloul atât de râvnit de PR a domnului Sturza”, a declarat Lupu presei la vineri după consultările de azi cu șeful statului.

Potrivit democratului, Sturza este disperat și caută metode care ar mai atrage atenţia. Lupu crede acesta s-a săturat deja să stea pe la mare, “tolănit şi să scrie pe Facebook, că uite sunt temperaturi foarte înalte în Moldova şi ţăranii sărmanii au de pătimit şi uite că conducerea nu face nimic”.

Reacția vine după ce săptămîna trecută, omul de afaceri Ion Sturza a lansat un mesaj pe Facebook la adresa liderului Partidului Democrat, Marian Lupu. Sturza lasă să se înțeleagă că democrații s-ar fi speriat de candidatura sa la funcția de premier. Astfel, acesta îl invita la o trântă verbală pe Lupu, în care să iasă și să spună – „Îl vrem pe Plahotniuc prim-ministru.”

sursa: hotnews.md / imagine: protv.md

You may also like

Comments are closed.

By