Dodon: PSRM se pregătește de alegeri anticipate

dodon3

Socialistul Igor Dodon a anunțat că fracțiunea PSRM începe pregătirile pentru alegeri anticipate pe motiv că în timpul apropiat nu va fi ales niciun candidat la funcția de premier.

”Am luat decizia de a crea stafurile electorale pentru campania parlamentară de anticipate. Noi suntem ferm convinși că săptămâna aceasta nu va fi niciun candidat la funcția de premier la fel ca și, sperăm, până pe data de 29 ianuarie. De aceea Partidul Socialiștilor începe campania preelectorală pentru anticipatele din luna martie, sfârșitul lunii martie sau începutul lunii aprilie. Noi considerăm că aceasta este unica soluție pentru a elibera RM de această sistemă oligarhică banditească care guvernează țara ultimii 6 ani”, a declarat Dodon după Biroul Permanent al Parlamentului.

De asemenea, liderul PSRM a spus că Orășelul Victoriei va rămâne non-stop în fața Parlamentului și că vor fi organizate mai multe acțiuni de protest.

”În această perioadă toate organizațiile noastre de partid teritoriale deja de vreo 5-6 zile sunt în plină activitate de campanie preelectorală”, a adăugat Igor Dodon.

You may also like

Comments are closed.

By