DESCINDERI într-un garaj din or. Codru // VIDEO

sf-1

Oamenii legii au descins pe 29 decembrie, în orașul Codru. În timpul operațiunii, angajaţii Secţiei investigare fraude economice (SIFE) a Direcţiei de poliţie a mun. Chişinău au descoperit o linie clandestină de producere și îmbuteliere a băuturilor alcoolice. Administratorii afacerii ilegale erau soțul și soția.

Potrivit polițiștilor, linia de producere și îmbuteliere a vinului spumant, era camuflată în garajul unei cooperative de construcție. Produsele contrafăcute erau vândute în cafenele, baruri și piețe din mun. Chișinău.

e-1

sdw-1

În urma perchezițiilor efectuate de către ofițerii SIFE, în garajul unde se produceau și îmbuteliau băuturile alcoolice au fost depistate și ridicate peste 750 recipiente, volumul 1,5 litri cu vin spumat contrafăcut, peste 1000 litri în vrac de vin spumant pregătit pentru îmbuteliere, altele 200 recipiente şi 600 dopuri neutilizate și utilaj artizanal de gazare.

În acest caz poliția a inițiat o cauză penală pentru contrafacerea, transportarea, depozitarea şi comercializarea produselor alcoolice.

Dacă vinovăția persoanelor implicate în contrafacerea, transportarea, depozitarea şi comercializarea produselor alcoolice va fi dovedită, acestea riscă amendă de la 3000 la 10000 de lei cu sau fără privarea de dreptul de a desfăşura o anumită activitate pe un termen de la 6 luni la un an. Marfa depistată urmează a fi confiscată și nimicită.

You may also like

Comments are closed.

By