DESCINDERI într-un apartament de la Botanica // VIDEO

Screenshot_5

Oamenii legii au descins într-un apartament de pe strada Valea Crucii, din sectorul Botanica unde au reținut 6 persoane. Suspecții făceau parte dintr-o grupare criminală, specializată în păstrarea heroinei şi alte tipuri de droguri în proporţii deosebit de mari. Membrii grupării au fost surprinși în timp ce pregăteau doze de narcotice pentru vânzările ulterioare. Drogurile erau vândute pe teritoriul capitalei.

Din grupare făceau parte cinci bărbaţi cu vârstele cuprinse între 27 şi 45 ani, dar şi o tînără de 20 ani, originari din Chişinău, Ştefan Vodă, Calaraşi şi Soroca.

risunok1_2

În urma percheziţiilor corporale şi în locuinţă, ofiţerii de investigaţii au depistat 300 g de heroină, 50 de pastile cu efect psihotrop, circa un kilogram droguri de origine vegetală, cîntar electronic, telefoane mobile precum şi bani marcaţi transmişi sub controlul poliţiştilor. Potrivit informaţiilor preliminare, heroina ar fi fost adusă prin contrabandă din Italia.

Toți membrii grupării au fost încătuşaţi şi reţinuţi pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău.

Suspecții sînt cercetaţi penal pentru traficul de substanţe narcotice în proporţii deosebit de mari şi contrabandă. Dacă instanţa de judecată îi va găsi vinovaţi, aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 până la 15 ani.

You may also like

Comments are closed.

By