CRIMĂ LA BEȚIE // Doi bărbaţi au fost bătuți până la moarte, la Botanica

crima_98396400

Doi indivizi au fost reținuți în seara zilei de ieri, fiind bănuiţi de comiterea unui omor dublu în sectorul Botanica al capitalei. Aceştia au fost capturaţi la scurt timp după producerea crimei.

Poliția a fost alertată de către un trecător care a depistat cadavrul unui bărbat într-o fâşie forestieră din adiacentul străzii Mazililor, din capitală. Ulterior în cadrul investigaţiilor, poliţiştii au depistat cadavrul unui alt bărbat.

Făptaşii s-au dovedit a fi originari din raionul Nisporeni satul Bălăureşti, cu vâstele de 28 şi respectiv 31 ani, fără loc permanent de trai în mun.Chişinău. În cadrul audierilor bănuiţii şi-au recunoscut vinovăţia în totalitate, declarând cu lux de amănunte circumstanţele în care a avut loc crima. Potrivit lor, conflictul s-ar fi iscat din cauza unor neînţelegeri anterioare. Aceștia l-au luat la pumni pe unul dintre bărbați după care l-au bătut cu bestialitate pe al doilea. După ce i-au lăsat fără suflare, cei doi au fugit într-o direcţie necunoscută.

În momentul crimei, ambii se aflau în stare de ebrietate.

Făptașii sunt cercetaţi penal pentru omor cu deosebită cruzime. Ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 15 până la 20 ani sau detenţie pe viaţă.

Cadavrele victimelor au fost transportate la Centrul de medicină legală pentru efectuarea expertizelor, iar poliţiştii întreprind măsuri de investigaţii pentru a le stabili identitatea.

You may also like

Comments are closed.

By