Asasinii femeii-pădurar din Edineț, condamnați la detenție pe viață

apadurar

Procuratura raionului Edineţ informează despre condamnarea, la detenţiune pe viaţă, a doi indivizi, recunoscuţi culpabili de omor intenţionat, distrugerea intenţionată a bunurilor şi furt în proporţii deosebit de mari.

Crima a avut loc în noaptea de 1 mai a acestui an, în casa unei femei care lucra pădurar (cantonul nr.17), situată în pădurea din satul Fîntîna-Albă, raionul Edineţ. Procurorii au demonstrat că inculpaţii au venit în casa victimei şi au iniţiat o ceartă pe motiv că nu le-ar fi restituit o datorie mai veche. Inculpaţii au lovit crunt victima, pînă aceasta a decedat. Pentru a ascunde urmele infracţiunii, aceştia au incendiat, în mod intenţionat, casa pădurarului.

crima padurar3

În continuare, inculpaţii au furat din cantonul padurarului nu doar bunuri şi animale, ci şi automobilul personal al victimei, de model „Vaz 21214”, cu care au transportat bunurile sustrase în satul Corestăuţi, raionul Ocniţa, la domiciliul temporar al unuia dintre ei. Ulterior, aceştia au incendiat automobilulul într-o fîşie forestieră din or.Edineţ.

Inculpaţii au cîte 53 de ani şi sunt originari din municipiul Bălţi. Fiind audiaţi de procurorii, aceştia nu şi-au recunoscut vina.

Sentinţa este cu drept de atac în modul stabilit de lege.

You may also like

Comments are closed.

By