Вы кто такие? Определитесь!

timofti

Partidul Țopilor a furat denumirea unei platforme civice și s-au numit DA. Membrii acestui partid sunt, printre altele și membrii Platformei DA. Platformă care a spus că se detașează de acest Partid și își ia o altă denumire. Mai departe e și mai interesant. Atenție: Membrii Partidului DA și membrii Platformei, deocamdată DA, sunt membrii Consiliului așa-zisei Adunări Naționale.

Totul e clar până aici? NU? Cum nu?

Mai departe… Pe pagina de Facebook a Platformei DA, care s-a dezis de Partidul DA este plasată o știre a portalului Membrului de partid DA, bursier a lui Țopa care spune că așa-zisul Consiliu Marii Adunări Naționale – un produs al Platformei DA – se solidarizează cu Timofti, căruia DA i-a cerut demisia.

Acum e și mai clar, nu? Sau DA?

De menționat că din acest consiliu face parte și MAIA SANDU, care nu e nici Membru partidului DA și nici Membru Platformei DA și care nu a participat a nicio ședință a acestui consiliu.

Apele se limpezesc, așa-i sau NU?

Nu vi se învârte capul de toată schema asta produsă de bolnăviorii de la Frankfurt ? Au încurcat deja singuri ițele și sunt sigur că nu vor putea răspunde coerent nici ei la următoarele întrebări.

– Cine protestează în corturile din Piață? Platforma, Partidul sau Consiliul?
– Vor sau nu anticipate? De câte ori au declarat că vor și de câte ori au declarat public că nu vor?
– Maia Sandu ce treabă are cu toată sindrofia asta?
– Timofti e rață mută sau Președinte cu coaie?
– Andrei Năstase ce este? Fin de cununie, ex-vicedirector la Air Moldova International, Membu Consiliului MAN, Lider al Platformei DA sau Liderul Partidului DA.
– Cine a scris apelul de solidarizare? Exact: Protestatarii din PMAN? Consiliul DA, Membrii Partidului DA, Maia Sandu, Vlad Filat sau Rața Mută?
– Nu le e greață de ei pentru că și-au bătut joc de oamenii din mișcarea protestatară?

Gabriel Călin

You may also like

Comments are closed.

By