10 C
Chișinău
Wednesday, April 14, 2021

Zi de zi, tot mai puțini: Alți trei membri PLDM au părăsit formațiunea

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Alți trei membri ai PLDM au anunțat cu puțin timp în urmă că părăsesc formațiunea. Este vorba despre Parascovia Cotovici, primarul comunei Hrușova, raionul Criuleni, Parascovia Oancea, președintele organizației primare PLDM Hrușova și Stelian Cotovici, consilier raional PLDM Criuleni.

Vedeți mai jos declarația integrală:

”Noi, subsemnații Cotovici Parascovia, primarul comunei Hrușova, raionul Criuleni membru PLDM, Oancea Parascovia, președintele organizației primare PLDM Hrușova, Cotovici Stelian, consilier raional PLDM Criuleni, declarăm că de astăzi părăsim rândurile Partidului Liberal Democrat din Moldova. Am luat această decizie după ce am constatat că conducerea organizației teritoriale raională a partidului Criuleni, ne-a folosit ca o unealtă în rezolvarea propriilor interese și împotriva intereselor cetățenilor comunei pe care o reprezentăm.

Spunem aceste lucruri cu regret, deoarece noi împreună cu concetățenii noștri am muncit mult pentru a întări și forma imaginea acestui partid, așteptând un altfel de comportament din partea dumneavoastră față de comuna noastră.

Stimați lideri liberal-democrați ai raionului Criuleni, ați trădat interesele partidului PLDM și ați demonstrat aceasta prin negocierile privind alegerea președintelui raionului. Vorbea-ți și promitea-ți una, făceați cu totul alta.

Declarăm, că părăsind rândurile Partidului Liberal Democrat din Moldova, nu renunțăm la angajamentele făcute în fața cetățenilor comunei și ne vom strădui în continuare să slujim în primul rând intereselor la cei care ne cunosc și care ne-au votat în funcțiile pe care le ocupăm, rămânând în continuare independenți”, se spune în declarație.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img