Voronin pus pe glume: E catastrofă! Văi, omule, văi, uite afară ce se face!

voronin

Președintele PCRM, Vladimir Voronin a ieșit bine dispus de la întrevederea cu spikerul Andrian Candu.

”Se apropie iarna, are să fie frig, instituțiile de stat nu activează, Parlamentul tot așa șchiopătează, Guvern n-avem, conducere n-avem… E catastrofă”, a spus în glumă Voronin.

”Trebuie să ne unim eforturile, să lăsăm ambițiile, cine ce fel de nacialnik să fie. Parlamentul trebuie să formeze Guvernul ținând cont de perspectiva că peste un timp trebuie de ales președintele RM. N-am ajuns la un consens. Cineva își bagă în cap niște idei și umblă și ne violează pe noi, pe toți. Iaca predecesorul care o stat aici (n.r. Igor Dodon) tot așa umblă cu chestii de astea, alegeri anticipate, alegeri anticipate. Văi, omule, văi, uite afară ce se face! Uite cum trăiește lumea, o tonă de cărbuni anul trecut costa 2 200 lei, acum 4 500 de lei, uitați-vă cât costă o pâine, cât costă transportul… Aveți soveste”, a mai spus liderul PCRM.

Vladimir Voronin a refuzat să ofere mai multe detalii de la ședința de astăzi. Comunistul a declarat că va face noi declarații în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc miercuri, 25 noiembrie.

video: today.md

You may also like

Comments are closed.

By