Victorie pentru familia Filat. I-au întors euro-reparația. Nu se mai sinucide!

Screen Shot 2015-11-30 at 4.07.55 PM

„Invinuitul Vlad Filat a fost mutat temporar, pentru câteva zile, din cauza unor intervenții tehnice care s-au făcut la celula în care stătea, acestea având termen de finalizare ziua de luni. În aceste condiții, învinuitul a revenit azi în celula respectivă”, a declarat pentru Today.md, Natalia Bucur-Bandas, specialist principal al Secției Relații Publice și Mass-Media din cadrul Departamentului Instituții Penitenciare.

Menționăm că astfel de intervenții se desfășoară regulat și în alte celule unde apar probleme, având în vedere instalațiile vechi de care dispune penitenciarul”, a precizat Natalia Bucur-Bandas.

Reacția DIP vine după ce presa PLDM a difuzat informații despre o posibilă sinucidere sau asasinat a lui Vlad Filat din cauza unei pene de curent, care a cauzat mutarea lui din celula în care rudele i-au făcut reparație în altă celulă.

Acesta a scris o scrisoare soției sale Angela Gonța în care declara că îi va face testament pentru că deocamdată nu cedează, dar nu știe dacă mai merită să reziste și va scrie documentul pentru eventualitatea unei întâmplări nefaste.

Tot astăzi, potrivit unui comunicat PLDM, Filat a intrat în post negru.

You may also like

Comments are closed.

By