ULTIMĂ ORĂ // PDM va avea o întâlnire consultativă cu PCRM

pdm

Partidul Democrat anunţă că va avea astăzi, de la ora 15:00, o întâlnire consultativă cu reprezentanţii conducerii PCRM. Potrivit unui comunicat al PDM, întrevederea va avea loc reieșind din situaţia de blocaj în care PLDM ţine procesul de formare a unei majorităţi pro-europene, dar și din nevoia de a avea o consultare largă pentru găsirea voturilor necesare pentru alegerea preşedintelui ţării la începutul anului viitor.

”Partidul Democrat din Moldova a făcut, încă de vineri, 30 octombrie, un apel public pentru ca negocierile între partidele pro-europene să înceapă cât mai repede, în vederea constituirii unei majorităţi parlamentare şi a învestirii unui nou Guvern. Din păcate, cinci zile mai târziu, constatăm că PLDM foloseşte diferite tertipuri pentru a amâna începutul acestor negocieri”, se spune în comunicatul PDM.

Despre rezultatele consultărilor, PD va informa reprezentanţii partidelor pro-europene în cadrul unei întâlniri, care va avea loc, cel mai probabil, în această seară.

”Scopul acestei discuţii consultative este de a vedea în ce măsură putem să ne bazăm pe un sprijin larg în Parlament pentru alegerea viitorului preşedinte, dar şi pentru revizuirea Constituţiei şi votarea unor importante proiecte legate de parcursul nostru european”, se mai spune în comunicat.

You may also like

Comments are closed.

By