STARE DE URGENȚĂ în Franța! Peste o sută de morți în urma atentatelor de vineri seara

atentat paris.jpg7

Cel puţin 153 de persoane au fost ucise în urma unor atentate teroriste multiple ce au avut loc, vineri seară, în mai multe zone din Paris. Alte aproximativ 200 au fost rănite. Două explozii au avut loc în zona stadionului „Stade de France”, în timpul unui meci de fotbal între reprezentativele Franţei şi Germaniei. În paralel, teroriştii au deschis focul cu arme automate la restaurante şi terase din zonele Bichat, Charonne şi Bataclan, situate în centrul Parisului, notează realitatea.net.

atentat

Două explozii au avut loc, vineri seară, în zona Stade de France, iar preşedintele François Hollande, care asista la meciul amical dintre reprezentativele Franţei şi Germaniei, a fost evacuat de serviciile de securitate.

În paralel, persoane înarmate au luat mai mulţi ostatici, vineri seara, în sala de concerte Bataclan din Paris, unde era un spectacol al grupului hard rock Eagles of Death Metal, scrie Mediafax.

atentat9

atentat.jpg8

Opt „teroriști” și-au pierdut viața vineri seară în atentatele de la Paris, dintre care șapte s-au aruncat în aer, potrivit primelor constatări ale anchetatorilor, a făcut cunoscut pentru AFP o sursă apropiată anchetei. Patru dintre acești agresori au murit în sala de spectacole Bataclan, dintre care trei acționând o centură cu explozivi, ultimul fiind ucis în timpul asaltului forțelor de ordine. Trei kamikaze au murit la Stade de France, iar altul pe bulevardul Voltaire, în apropiere de Bataclan, anunță Agerpres.

You may also like

Comments are closed.

By