Socialiștii au blocat tribuna Parlamentului // FOTO

psrm parlament.png666

Socialiștii au blocat tribuna Parlamentului în timpul ședinței de astăzi. Deputații din fracțiunea PSRM, în frunte cu liderul Igor Dodon, au ieșit în fața sălii de ședințe cu dispozitive sonore și pancarte având mesajul: „Miliardele înapoi”, „Alegeri Anticipate”, „Jos Tarifele” și „Demisia”. Ei și-au exprimat astfel nemulțumirea față de președintele Legislativului, Andrian Candu care ar fi respins mai multe inițiative propuse în cadrul ședinței.

psrm parlament

psrm parlament.png7

”Am abordat mai multe subiecte: compensații pentru păturile sărace, reducerea tarifelor, alegeri anticipate, demisia celor implicați în furtul miliardelor, demisia președintelui Parlamentului… Președintele Parlamentului nu a dat curs invitației. Cerem ca președintele Parlamentului să nu utilizeze Parlamentul ca un club de familie. Domnule Candu, vă chemăm la ”covior” cu socialiștii, dacă vreți să discutăm problemele care există”, a spus Dodon, menționând că nu vor pleca până când Andrian Candu nu va merge să discute cu ei.

”Toate propunerile, înaintate de Partidul Socialiștilor, au fost supuse votului”, a menționat Candu.

Președintele Parlamentului a anunțat o pauză de 30 de minute pentru a participa la discuțiile cu Partidul Socialiștilor.

You may also like

Comments are closed.

By