12 C
Chișinău
Saturday, April 17, 2021

Se caută doi deținuți! Au fugit din Penitenciarul din Soroca // FOTO

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

În această dimineață, în jurul orei 6:30, doi deținuți au evadat din sectorul de tip deschis al Penitenciarului nr.6-Soroca, anunță Departamentul Instituțiilor Penitenciare.

Potrivit informațiilor preliminare, aceștia ar fi escaladat zidul sectorului de tip deschis al Penitenciarului din Soroca și s-ar fi îndreptat spre pădurea din localitate.

Actualmente, angajații sistemului penitenciar în comun cu organele de poliție, întreprind măsuri operative de căutare şi determinare a locului aflării acestora.

Bărbații au vîrste cuprinse între 23 și 31 ani și sunt condamnați la 2 ani și 8 luni și respectiv la 5 ani privațiune de libertate. Ambii au fost condamnați pentru omor în urma unor accidente rutiere.

 detinut detinut.png7.png

În sectoarele de tip deschis își execută pedeapsa persoanele condamnate la închisoare pentru infracţiuni săvîrşite din imprudenţă.

În cazul în care va fi stabilită vinovăția acestora ei riscă să fie condamnați suplimentar în baza art. 317 Cod Penal al Republicii Moldova (evadarea din locurile de deținere, savîrșită de persoana care execută pedeapsa cu închisoare, precum și de persoana care se află sub arest preventiv, savîrșită de două sau mai multe persoane, se pedepsește cu închisoare pînă la 6 ani). 

 Cei care dețin informații despre locul aflării deținuților sunt rugați să sune la numerele de telefon: 0 (22) 40-97-88, 0(22) 61-54-68; 078903506.

 

 

 

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img