Săracul Cozer și noua mașină, DA? (FOTO)

COZERDA

După ce anterior bloggerul Eugen Luchianiuc a scris că Alex Cozer de la portalul „Independent”, care este una din portavocile Platformei DA, și-a cumpărat mașină de lux în timp ce în discursurile sale publice vorbește despre sărăcie, astăzi Luchianiuc şi-a cerut scuze, mai mult ironic, pentru că… a greşit cifra de pe numărul de înmatriculare.

Luchianiuc a scris acum două săptămâni că Alex Cozer și-a cumpărat un automobil nou-nouț din salonul ce aparține comunistului Vasili Chirtoca, un Nissan XTrail, prețul căruia pornește de la 21.990 de euro. Atunci bloogerul a spus că numărul de înmatriculare al maşinii este YUB311.

Astăzi bloggerul a venit cu o precizare. Luchianiuc a scris, ironic, că numărul automobilului deținut de ”protestatarul sărac” Alexandru Cozer este IYB027 şi a publicat şi o fotografie cu maşina respectivă. “Îmi cer scuze de la voi dragi cititori pentru faptul că v-am dezinformat. Numerele automobilului deținut de ”protestatarul sărac” Alexandru Cozer este IYB027”, a scris Luchianiuc.

cozer_PerfectlyClear

Sursa: Politic.MD

 

You may also like

Comments are closed.

By