Protestatarii Platformei DA au lovit cu pumnii și picioarele cameramanul Today.md // VIDEO

protest

Cameramanul televiziunii on-line Today.MD, Nichita Perestoronin, a fost lovit cu pumnul în cap și cu picioarele de către un protestatar din platforma DA. Incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 16:00, în fața sediului Ministerului Afacerilor Interne, unde o parte dintre manifestanții din PMAN s-au îndreptat spre MAI pentru a cere demisia Ministrului în exercițiu Oleg Balan.

Din imaginile surprinse se observă cum cameramanul este bruscat de mai mulți protestatari. Poliția a intervenit însă după ce tânărul a fost lovit cu duritate cu pumnii în cap și cu picioarele de un bărbat agresiv.

Mai mult, în timpul altercațiilor, nu doar echipa de filmare Today.MD a fost amenințată și înjurată, dar și alți jurnaliști.

Incidentul are loc la nouă zile după ce Today.MD a publicat o investigaţie intitulată „KIV-FRA „Cutia Neagră”” care arată că în spatele schemelor de corupție, care au început în anii ’90, ar sta fostul șef al statului, Petru Lucinschi, care i-a promovat în funcţii cheie pe Vlad Filat şi pe Victor Țopa, cel care stă în spatele platformei DA împreună cu Viorel Țopa.

Redacția Today.MD urmează să depună, luni, o plângere pe acest caz.

sursa: today.md

You may also like

Comments are closed.

By