OFERTĂ! Zboruri spre marile oraşele din Europa și SUA la preţuri promoţionale!

aeroport

Zboruri de pe Aeroportul Chişinău spre marile oraşele Europene şi Nord Americane la preţuri promoţionale!

începând cu 1 ianuarie 2016 până pe 25 martie 2016, compania aeriană LOT Polish Airlines va opera patru zboruri pe săptămână (Luni, Vineri, Marţi, Sâmbătă) pe cursa Chişinău – Varşovia – Chişinău.

Reprezentanţii companiei au anunţat și o ofertă cu preţuri promoţionale la biletele de avion pentru cele mai mari oraşe Europene şi Nord Americane. Preţul pentru cursa Chişinău – Varşovia începe de la 99 EUR, cel pentru alte oraşe din Polonia precum Gdansk, Katowice, Cracovia, Poznan, Rzeszow, Szczecin, Wroclaw începe de la 119 EUR, pasagerii care vor dori să viziteze Frankfurt, Dusseldorf, Hamburg, Munchen, Stockholm, Copenhaga, Amsterdam, Paris, Brussels, Vilnius vor achita pentru bilete un preţ începând de la 149 EUR iar pentru New York de la 499 EUR, Chicago de la 659 EUR şi Toronto de la 599 EUR.

Preţurile includ zborurile tur-retur.

Zborurile spre toate aceste destinaţii vor fi operate de compania poloneză LOT Polish Airlines de pe/pe Aeroportul Internaţional Chişinău, cu escală prin Varşovia.

Promoţia este valabilă începând cu 3.11.2015 până pe 30.11.2015, iar perioada de călătorie este 2 ianuarie 2016 – 22 octombrie 2016.

You may also like

Comments are closed.

By