O cisternă a lovit un tramvai în Timișoara. 19 oameni au fost răniți

accident_26277800

Un număr de 19 persoane au fost rănite, joi, după ce o cisternă a lovit un tramvai. Accidentul a avut loc în fața Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara, după ce șoferul unei cisterne a făcut o manevră de întoarcere fără să se asigure, iar autovehiculul a lovit un tramvai.

„Șoferul în vârstă de 40 de ani al unei autocisterne a făcut o manevră de întoarcere pe strada din fața Spitalului de Copii, fără să se asigure, mașina intrând în coliziune cu tramvaiul care circula pe linia 1, înspre Gara de Nord. În urma accidentului, mai mulți pasageri din tramvai au fost transportați la spital sau au avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, Mirela Drăghicioiu, citată de Mediafax.

Screenshot_8

Screenshot_7

Polițiștii de la fața locului spun că în accident au fost rănite ușor 17 persoane, printre care și vatmanul tramvaiului.

Drăghicioiu a mai afirmat că atât șoferul cisternei, cât și vatmanul tramvaiului au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

You may also like

Comments are closed.

By