Lupu după consultări: Săptămâna viitoare venim cu o candidatură la funcția de premier

lupu3

În urma consultărilor cu șeful statului, liderul PD, Marian Lupu a declarat pentru presă că până pe data de 10 decembrie vor veni cu o propunere privind candidatul la funcția de premier al RM.

”Sfârșitul săptămânii viitoare, cel târziu 10 decembrie, să venim cu o propunere către șeful statului și ca această candidatură să aibă rezultatul negocierilor în spatele său și sprijinul a cel puțin 51 de deputați, astfel ca această propunere să nu fie una abstractă. Domnul președinte a spus să fim cât mai grabnici în încheierea acestui proces de consultări și negocieri”, a declarat Lupu.

Totodată, președintele PD a menționat că formațiunea pe care o conduce nu are deocamdată o candidatură la funcția de prim-ministru.

”Nu avem astăzi această candidatură predeterminată și ea trebuie să-și facă apariția în rezultatul acestor consultări. Contează sprijinul a 51 de deputați. În caz contrar, toate aceste discuții sunt lipsite de valoare… Orice nume, familie, care este vehiculată nu sunt altceva decât speculații. Nu am ajuns să discutăm candidaturi concrete, nici nu are rost. Putem să venim cu o candidatură, două, dar să nu ne pomenim că nu întrunește suportul deputaților”, a conchis democratul.

You may also like

Comments are closed.

By