Jurnal a primit “dezlegare” de la Țopa să confirme că Năstase îi este fin

Jurnal

După mai multe dezvăluiri în presă că liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase este finul de cununie al contraversatului om de afaceri Victor Țopa, postul de televiziune Jurnal TV nu se mai ascunde și confirmă, la fel, gradul de rudenie dintre cei doi.

Mai mult, la acest post TV care aparține lui Victor Țopa aflăm acum și când anume Andrei Năstase s-a mutat cu familia în Germania, un lucru, de asemenea, ținut o perioadă în secret.

În cadrul emisiunii “Mai pe Scurt” de joi seara, moderatorul Constantin Cheianu se arată deranjat că oamenii au bănuieli că ar putea fi folosiți de Platformei DA.De asemenea, Cheianu se mai arată nemulțumiți şi că oamenii au intrat în bănuieli după ce s-a aflat că Andrei Năstase este finul lui Victor Țopa.

Jurnalistul spune că îl știe pe Năstase încă de acum 4 ani când era avocatul lui Victor Țopa și când Năstase s-ar fi mutat în Germania. “Și am înțeles așa de bine când s-a mutat cu tot cu familie în Germania. Nici nu mă așteptam că o să revină înapoi în Moldova”, a spus Cheianu.

Reamintim că Andrei Năstase s-a eschivat să vorbească şi abia recent a confirmat că într-adevăr este finul de cununie al lui Victor Țopa, după ce în presă au apărut mai multe dezvăluiri a relației de rudenie și de afaceri cu Victor și Viorel Țopa. Ultimii doi se ascund în Germania în urma unei condamnări în țară și în presă s-a vehiculat că ar sta în spatele Platformei DA pe care au creat-o pentru ca ulterior să o transforme în partid politic.

Deși au negat o perioadă, Andrei Năstase și alți lideri ai Platformei DA au început a vorbi despre crearea partidului după protestele din vară care au adunat un număr mare de oameni în centru capitalei. De menționat că zilele trecute Năstase și alți lideri din Platformă au organizat și o conferință de presă în care au anunțat formarea partidului.

sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By