Ioniță: PLDM parcă a luat apă în gură. Tace chitic

ionita

Fostul deputat, Veaceslav Ioniță se arată nedumerit de atitudinea foștilor săi colegi de partid. Într-o postare pe pagina de socializare, Ioniță acuză PLDM că nu a făcut publică poziția față de implicarea fostului lider al PLDM, Vlad Filat în jaful de la Banca de Economii.

”De ce tace PLDM??? Au trecut trei săptămâni, iar PLDM parcă a luat apă în gură. Tace chitic și nu spune nimic. Da ei au vorbit despre mafie, tâlharii cu care nu vor negocia, scheme pe care noi toți le cunoaștem. Mai pe scurt au vorbit despre toți și despre toate, dar… Toate acestea nu sunt decât zgomot informațional, menite să ne sustragă atenția de la întrebarea cheie:
CARE ESTE POZIȚIA PLDM FAȚĂ DE IMPLICAREA FOSTULUI LIDER ÎN JAFUL DE LA BEM?”, a scris Ioniță pe Facebook.

”Iubiți prieteni, nu veți scapă de întrebarea dată. Mai devreme sau mai tarziu va trebui sa răspundeți la ea. Eu sunt gata să mai răbd o săptămână, două pălăvrăgeala voastră, cu condiția să aud în final răspunsul la unica întrebare care contează”, a adăugat Veaceslav Ioniță.

Vlad Filat este acuzat de implicare directă în furtul banilor de la Banca de Economii. La moment, acesta este încarcerat în Penitenciarul Nr.13 din Chișinău.

You may also like

Comments are closed.

By