3 C
Chișinău
Saturday, April 17, 2021

Grupare criminală reţinută în flagrant. Vindea heroină în proporţii deosebit de mari // VIDEO

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ofiţerii de investigaţii ai IP Botanica al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au anihilat o grupare criminală specializată în comercializarea substanţelor narcotice de tip sintetic, în special heroină. Gruparea vindea drogurile pe teritoriul capitalei.

Membrii grupării s-au dovedit a fi 7 bărbaţi, printre care şi o femeie, cu vîrste cuprinse între 25 şi 33 ani, domiciliaţi în capitală. Activitatea suspecților a fost monitorizată şi documentată de aproximativ 3 luni de zile, perioadă în care poliţiştii au acumulat probe concludente ce demonstrează complicitatea acestora. În timpul reţinerii, indivizii au opus rezistență şi au încercat să evadeze de la faţa locului cu automobilele cu care se deplasau.

În urma percheziţiilor corporale, în automobile şi la domicilii, poliţiştii au depistat doze de heroină pregătite pentru vînzări, seringi, pastile cu efect psihotrop, mijloace financiare marcate, obţinute în urma vînzărilor de droguri precum şi alte tipuri de droguri sintetice. Toate acestea au fost sigilate şi transmise în laboratorul criminalistic pentru efectuarea expertizelor de specialitate.

Poliţiştii continuă investigaţiile în vederea identificării altor persoane posibil implicate în aceste scheme criminale precum şi originea drogurilor depistate.

Suspecții au fost reţinuţi în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău şi sînt cercetaţi penal în stare de arest pentru punerea în circulaţie ilegală a substanţelor narcotice în proporţii deosebit de mari. Conform legislaţiei penale în vigoare ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 până la 15 ani.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img