Franța din nou în ALERTĂ! Luare de ostatici într-un oraş din nordul țării

ostatici

UPDATE // Luarea de ostatici din nordul Franţei este rezultatul unei tentative de spargere la o bancă sau la o staţie de carburanţi, fără a avea legături cu terorismul, anunţă surse citate de presa franceză. Surse din cadrul poliţiei, confirmând că este o tentativă de jaf, care nu are legătură cu atacurile teroriste de la Paris, relatează Le Figaro, citată de Mediafax.ro.

Mai multe persoane ar fi fost luate ostatice în Roubaix, oraş situat în apropierea graniţei cu Belgia, notează realitatea.net. Potrivit presei, ar fi vorba despre mai multe victime.

Doi hoţi ar fi fost prinşi în flagrant de o patrulă de poliţie, scrie BFMTV. Hoţii ar fi tras mai multe focuri de armă asupra poliţiştilor şi apoi ar fi luat ostatici.

Surse din rândul forțelor de ordine au afirmat că două sau trei persoane s-au refugiat într-o locuință aparținând unui cuplu pe care se pregăteau să o jefuiască, informează Agerpres.ro.

Este vorba despre directorul unei bănci şi familia sa, potrivit Le Figaro.

O sursă din cadrul echipelor de prim-ajutor a informat că s-au înregistrat mai mulţi răniţi, ca urmare a schimbului de focuri.

You may also like

Comments are closed.

By