Flegma

filat judecata.jpg456789

V-a scuipat măcar o dată cineva în față? Nu ? Sunteți cetățean al Republicii Moldova ? Atunci greșiți. Azi v-a scuipat pentru a câta oară Vlad Filat…

I-ați citit scrisoarea către Angela? Ați înțeles cât de mult se chinuie omul? Ați văzut că îi este greu să reziste? Nu ați plâns ? De ce nu ați plâns nesimțiților ? Poate pentru că voi pur și simplu nu aveți ce lăsa în testament, iar Vlad are?

Poate pentru că știți că maximum ce i s-ar putea întâmpla în pușcărie aume lui este lărgirea anusului pentru atenția deosebită pe care a acordat-o pușcăriilor în perioada în care era prim-ministru? Vai ce viață… Vai ce jale…

Sincer? Mi-i greață. Nu și celor din presa liberal-democrată care se întreabă acum dacă viața sponsorului nu-i cumva în pericol, ca și la alegerile din noiembrie, atunci când Filat nimerise în accident rutier iar ei scriau despre o tentativă de omor operată de serviciile secrete.

Screen Shot 2015-11-28 at 5.57.26 PM

Oameni buni, mesajul cu testamentul nu era un mesaj pentru voi, ci pentru familie, care tre să știe că totul va fi bine și nu-i va lăsa fără nimic, iar ei să continue să-l susțină. Asta e o chestie care ține strict de ei și în care chiar nu trebuie să ne băgăm, or tare urât mai miros anumite lucruri. Treaba lui cu viața lui.

Dacă și va scrie un testament acela va conține cifre, proprietăți, adrese, conturi. Sunt chestii pur tehnice. Vouă, moldovenilor, el vă pregătește un alt testament, care ar putea arăta cam așa:

TESTAMENT

Eu Vlad Filat, în depline facultăți mintale și nesilit de nimeni scriu acest testament personal cu mâna mea, nu a Moscovei.

Miliardul nu vi-l las.

O parte e la Olga. O parte e în reclama plătită în facebook, altă parte e la trollerii PLDM-iști. Am mai avut și alte cheltuieli. În fine, miliardul nu-i și nu-l mai căutați degeaba.

Vă las ceva mult mai prețios. O lecție de viață. O să vă dați seama, posibil, cu timpul, că lecția pe care o las e mult mai prețioasă decât miliardul.

Ce trebuie să învățați din ea ? Fiecare își poate trage propriile concluzii. Dar important acum e să mergeți înainte, nu să vă uitați înapoi la măgăriile mele. Uitați de ele. Uitați și de acei care au prădat țara de la independență și până acum. Uitați. Uitați totul și susțineți un nou PLDM. Așa cum ați susținut și PPCD-uri. Numai așa vom putea păstra echilibrul și nu vom ceda țara rușilor… și nici europenilor.

Moldova trebuie să trăiască de una singură. În căcat. Vlad Filat.

P.S. Când voi ieși tot milionar voi fi. Voi ?

 

 

You may also like

Comments are closed.

By