De ce Platforma DA nu mai spune că tarifele au crescut din cauza furtului miliardului?

IMG_4116-750x410

In urma fluctuatiilor de pe viata valutara am ajuns si in ziua cand tarifele au sarit in sus, iar tot taraboiul se datoreaza numai dezastrului din sector bancar creat de Vlad Filat si partenerii sai.

Aceasta opinie, ca tarifele au crescut din cauza miliardului furat, a fost impartasita pana nu demult inclusiv de Platforma Demnitate si Adevar, facatura Topilor, Nastasilor si a lui Vlad Filat. Din pacate, dupa ce Filat a fost pus la parnaie, accentele s-au schimbat, iar unicii vinovati de ceesterea tarifelor sunt angajatii ANRE.

Vedem ca toti platformistii, de la cei mai obscuri pana la cei care de fapt nu inteleg ce cauta in PMAN, si-au indreptat privirile spre Agentia de reglementare, uitand totodata despre vechile acuzatii.

Cum se intampla ca, dupa ce Filat a fost inchis, Platforma DA nu mai spune ca tarifele au crescut din cauza furtului miliardului? Nu mai este Filat cel vinovat? Arestarea lui, precum si recunoasterea de catre Ion Rusu a faptelor sale penale, nu sunt dovezi suficiente sa demonstreze cine a pus pe branci sistemul bancar, iar in acelasi timp a nimicit si valoarea leului moldovenesc?

De ce acum, dupa ce liderul PLDM a fost pus pe “lopatca”, liderii DA nu mai pomenesc nimic despre cel care a bagat mainile in buzunarul Statului?

Pacat de oamenii care protesteaza acolo unde se indica la “planiorca” de dimineata. Ar fi fost mai bine daca fiecare deschidea ochii cateva luni in urma, atunci cand a fost lansat aceasta Platforma de prostire a poporului. Poate intelegeau de atunci ca vor fi folositi de Topi si Nastasi pentru atingerea scopurilor lor.

Stiu ca multi sunt tumaniti de sloganele si vorbele “liderilor” DA, insa oricum mai exista o sansa de corectare a greselilor. Nu-i tarziu ca toata “oastea” sa se indrepte spre sediul PLDM sau spre Penitenciarul 13, sa protesteze anume acolo unde a activat hotul miliardului, precum si la inchisoarea unde se odihneste acum.

Stiti, pe de alta parte cred ca protestul din fata ANRE nici nu este de placul Platformei DA. Ei sunt obligati de circumstante sa protesteze impotriva la ceva, pentru ca nu au cum sa anunte incetarea masurilor dupa arestul lui Filat.

Daca este sa ne ducem in urma, stim ca scopurile Platformei DA sunt 100 la 100 strict politice. Protestele de genul celor de la ANRE sunt de umplutura, declansate si derijate sa se arate continuitatea protestelor DA, lipsite acum de orice logica politica.

sursa: gandrabur.net

You may also like

Comments are closed.

By