De ce le convine Năstașilor scumpirea gazului?

IMG_4127-750x410

Vineri s-a anuntat majorarea tarifului pentru gaze naturale cu aproape 10%, care pana la urma calculele efective ale furnizorului vor arata o crestere de taric mult mai mare.

Absolut surprinzator, insa in seara zilei nu mai protesteaza nimeni la ANRE. In fata acestei institutii sta acum un politist, iar pe alaturi se plimba cativa agenti de la o agentie de paza, in rest e liniste si pace! De ce?

Nu o singura data am scris ca, pe langa finantarea de la Vlad Filat, Nastasii sunt finantati si de Federatia Rusa. Cunoastem ca cea mai mare “banca” donatoare pentru manipularea maselor si finantarea organizatiilor pro-ruse este Gazprom. Anume prin acest gigant se trimit bani catre toate regiunile unde Rusia vrea sa se mentina influenta. Uite ca si in tara noastra Gazprom, prin diferite scheme, finanteaza gruparile care pun in aplicare mendrele Kremlinului, inclusiv sponsorizeaza gruparea Nastasilor, pe care in cativa ani o vom putea numi gruparea criminalilor, deoarece este coordonata de niste condamnati penal.

De ce Platforma DA nu a venit sa protesteze azi in fata ANRE? Unde-i Andrei Nastase dupa aceasta majorare de tarif? A inghitit in sec si a disparut? Nu are voie sa protesteze impotriva finantatorilor?

Am scris ca de fapt la PDA a ramas acum numai Botan, insa nu-l vad nici pe acesta sa strige “Jos tarifele la gazele naturale!”. A disparut si sluga a lui Filat? Nu-l mai intereseaza ca cineva se va imbogati pe spatele cetatenilor?

Una peste alta, trebuie sa spunem ca gigantul GAZPROM a reusit sa obtina majorare de tarif in Moldova in urma unui amendament inaintat de catre un deputat PLDM, proiect promovat inclusiv de Vlad Filat. Acestea javre liberal-democrate au pus mana pe bani, apar pe copertele celor mai populare jurnale, iar noi suntem pusi sa achitam pentru amendamentul liberal-democrat.

Multumim PLDM ca ai aparat interesele Rusiei-Gazprom! Multumim Filat si restul ca ati pus Moldova pe labe! Acum chiar nu ne mai putem ridica! Bine ca macar o javra a ajuns la inchisoare. Nu-i solutia pentru tarife, dar macar raspunde cu libertatea unul din cei care zi de zi ne-a furat cu nerusinare din 2009 pana acum.

Si poporul acesta orb… De ce nu se intreaba de ce nu sunt indemnati sa protesteze impotriva intereselor Gazprom? De ce nimeni nu se ridica impotriva amendamentului inaintat de deputatul liberal-democrat? De ce nimeni nu cere arestarea lui Furdui si aruncarea dupa gratii a persoanelor care au admis ca cheltuielile pentru tranzitul gazelor sa fie suportate de consumatorii din Moldova? De ce poporul nostru este atat de prost si nu deschide ochii sa vada ca e prostit de niste Nastasi si Topi?

Pana la urma, cat primesc Nastasii de la Gazprom? Refuzul lor de la protesta la ANRE deja este o dovada ca finantele vin si de acolo!

Articol scris din fata ANRE. Ora 17.26. Aici e liniste. (13 noiembrie)

sursa: gandrabur.net

You may also like

Comments are closed.

By