CONCURS! Surprinde imagini inedite la frontieră și câștigă un PREMIU

big-politia-de-frontiera-va-crea-echipe-mobile

Poliţia de Frontieră anunţă lansarea unui concurs de fotografii la tema „Simte pulsul frontierei”.
Scopul concursului este surprinderea celor mai interesante, inedite și expresive imagini peisagistice la frontiera Republicii Moldova, inclusiv actualizarea și promovarea unor aspecte din activitatea polițistului de frontieră.

Concursul, care se va desfășura în patru etape sezoniere, este deschis pentru participarea tuturor persoanelor cu spirit creativ și inovativ, determinați în surprinderea celor mai deosebite momente la frontieră, dar care sunt gata să respecte şi un set de principii stipulate în Regulament.

Câştigătorii vor fi premiați, iar fotografiile învingătoare vor fi pe larg mediatizate și expuse în cadrul unei expoziții.

Cererea de participare în concurs şi materialele propriu-zise pentru prima etapă, care va derula în perioada 9 noiembrie – 21 decembrie 2015, se vor prezenta la adresa de email: informare@border.gov.md sau cu apropierea către sediul central al instituției: str. Petricani 19, mun. Chişinău, Republica Moldova. Telefon de contact : + 373 22 259 613.

Condiţiile de participare şi modalitatea de prezentare a lucrărilor sunt stipulate în Regulamentul cu privire la organizarea Concursului, care poate fi accesat la www.border.gov.md, rubrica „Concurs foto”.

You may also like

Comments are closed.

By